06-11495043 info@heartlinq.nl

Vrijwilliger worden

Dank je wel voor je interesse om vrijwilliger te worden bij onze stichting! Jouw bijdrage als vrijwilliger kan een groot verschil maken in de levens van mensen die onze hulp hard nodig hebben.

Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren bijdragen aan onze missie. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen bij evenementen en activiteiten, ondersteuning bieden bij administratieve taken, of direct werken met onze cliënten en hen helpen met hun dagelijkse behoeften.

Onze stichting biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin vrijwilligers kunnen groeien en nieuwe vaardigheden kunnen leren. Als vrijwilliger zul je deel uitmaken van een enthousiast en gepassioneerd team dat zich inzet voor het verbeteren van de levens van anderen.

We zijn op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, een hart hebben voor anderen, en bereid zijn om zich in te zetten voor onze missie. Er is geen specifieke ervaring vereist om vrijwilliger te worden bij onze stichting, alleen een positieve houding en de bereidheid om te leren.

Als vrijwilliger bij onze stichting maak je deel uit van een gemeenschap die erop gericht is om anderen te helpen en het verschil te maken. We hopen dat je je aansluit bij ons team en samen met ons werkt aan een betere wereld!