06-11495043 info@heartlinq.nl

Steun ons

Als non-profit organisatie richten we ons met passie op het organiseren van wijkgerichte activiteiten en evenementen. Ons doel is om armoede en eenzaamheid te bestrijden en tegelijkertijd een gevoel van saamhorigheid te bevorderen. We geloven dat het creëren van kansen voor mensen om elkaar te ontmoeten en te verbinden, een essentiële stap is in het bouwen van een hechte en ondersteunende gemeenschap.

VoedselKracht is ons nieuwste initiatief, gericht op het tegengaan van voedselverspilling en het verstrekken van essentiële voedselvoorzieningen aan mensen die dit het hardst nodig hebben. We zijn vastbesloten om iedereen in onze gemeenschap een warme maaltijd en een glimlach te bieden, zodat niemand hoeft te worstelen met honger of een gevoel van eenzaamheid.

Hoe kun je helpen?

We waarderen elke vorm van steun en vrijgevigheid. Hier zijn twee manieren waarop je een verschil kunt maken:

1. Financiële Donaties:
Jouw financiële bijdrage stelt ons in staat om VoedselKracht uit te breiden en meer mensen te bereiken. Geen bedrag is te klein of te groot. Zelfs een kleine donatie kan een groot verschil maken in het leven van iemand die het nodig heeft. Om te doneren, kun je eenvoudigweg een bedrag overmaken naar onze bankrekening NL41INGB0008606577, onder vermelding van “Donatie”. Elke euro telt en we zijn dankbaar voor jouw steun. Je kunt ook de volgende link gebruiken om via jouw betaal app een donatie te doen. Je wordt doorgestuurd naar de omgeving van de ING bank.

Betaalverzoek link

2. Voedseldonaties:
Naast financiële bijdragen zijn we ook dankbaar voor donaties van niet-bederfelijke voedingsmiddelen. Of het nu gaat om ingeblikt voedsel, pasta, rijst, granen, of andere houdbare producten, jouw donaties zullen direct bijdragen aan het verzachten van de honger van degenen in nood. Samen kunnen we een sterke voedselvoorraad opbouwen en een positieve verandering teweegbrengen.

Samen staan we sterk

We kunnen het niet genoeg benadrukken: jouw steun is van onschatbare waarde voor ons werk bij Stichting HeartLinQ Foundation. Met jouw hulp kunnen we onze doelstellingen bereiken en een verschil maken in het leven van de mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan en voedselonzekerheid verminderen.

Hoe kun je doneren?

  • Maak een financiële donatie op NL41INGB0008606577 ten behoeve van Stichting HeartLinQ Foundation.
  • Wil jij je niet-bederfelijke voedseldonaties bij ons afleveren neem dan contact met ons op via het contact formulier of breng deze elke donderdag langs in het Brinkhuis: Landbouwstraat 63, Amsterdam.

Dank je wel voor jouw steun en medeleven. Samen kunnen we een krachtige beweging creëren die hoop en voedsel brengt aan hen die het het meest nodig hebben.

Met warme groeten,

Het Team van Stichting HeartLinQ Foundation