06-11495043 info@heartlinq.nl

De Stichting

Bij HeartLinQ Foundation geloven wij dat elk individu een belangrijke bijdrage kan leveren aan het creëren van een betere gemeenschap.

Wij zetten ons in om mensen in nood te helpen door middel van het uitvoeren van laagdrempelige maatschappelijke projecten in achterstandswijken voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving.

Ons doel is om saamhorigheid te stimuleren en te helpen bij het creëren van een veiligere, betere en gezondere wijk voor iedereen. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze activiteiten en samen te werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Het bestuur:
Voorzitter: Marja Remesar
Penningmeester: Raoul Wartes

Vrijwilligers:
Binnen Stichting HeartLinQ Foundation werken we met een toegewijd team van enthousiaste vrijwilligers, aangevuld met af en toe een freelance professional. Als jij op zoek bent naar een boeiende en inspirerende vrijwilligerservaring, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter het succes van Stichting HeartLinQ Foundation en vervullen uiteenlopende functies binnen onze organisatie.