06-11495043 info@heartlinq.nl

“In een hartverwarmende en inspirerende gebaar, deelde SP-leider Marijnissen gisteren tomaten uit tijdens de VoedselKracht voedseluitgifte. Deze daad van betrokkenheid niet alleen voedseltekorten op, maar illustreerde ook haar toewijding aan de strijd tegen voedselverspilling.

Dit evenement was niet zomaar een voedseluitgifte; het was een krachtig symbool van collectieve actie en solidariteit. Marijnissen’s deelname toont aan dat politieke leiders verder gaan dan alleen beleidsvorming. Ze gaan de straat op en verbinden zich op persoonlijk niveau met de gemeenschap die ze vertegenwoordigen.

En het mooie is, dit bijzondere moment werd vastgelegd door AT5! Bekijk het volledige verhaal en de beelden van deze inspirerende gebeurtenis op deze link. Samen maken we een positieve verandering mogelijk!”